APARTAMENT HC

lliurat
2013
Habitatges / Projectes

programa / REHABILITACIO
lloc / CALELLA DE PALAFRUGELL
client / PRIVAT
superficie / 55m²

 

 

03_1

 

 

G_04_SN

 

 

01

 

 

G_05-06

 

 

materiaux

 

 

En un apartament d’estiueig dels anys 70 caracteritzat per una estructura clara dels espais però amb dèficits importants d’espais servidors, els reptes consistien en fer possible que en 55m2 hi habitin des de una a set persones i dotant la proposta d’un grau alt d’emmagatzematge i accessibilitat, tot preservant la netedat d’usos i espais. Així, a través de 2 volums juxtaposats d’espais servidors i d’emmagatzematge (cuina, bany, escala, armaris, canviador, instal.lacions), l’espai s’allibera, s’organitza i flueix a través de visuals netes, unitat de materials i relacions flexibles. Els materials utilitzats (ceràmica, guix, acer) reforcen el caràcter tradicional i sobri de l’arquitecura del conjunt on s’insereix l’apartament.

 

Abans…existant