MAS ARDEIXES

estudis
2016
Habitatges / Projectes

programa / REHABILITACIO +EXTENSIO
lloc / LARGENTIERE, FRANÇA
client / PRIVAT
superficie / 186m²

 

 

150724_FAB

 

 

graphique_plans 01

graphique_plans-02

 

 

01

 

 

graphique_coupes-01graphique_coupes-02

 

L’antic cafè de Largentière es una antiga construcció de pedra en els pendents dels boscos de l’Ardeixa, isolada  enmig d’una topografia d’antigues terrasses agrícoles avui en dia colonitzades per la vegetació. La proposta de rehabilitació posa al dia les terrasses i afirma aquesta estructura original, ubicant i estenent la casa a través de la prolongació dels murs de pedra seca. El nou accés es recolzarà tangencialment entre el bosc existent i les noves plantacions, entre els murs de pedra seca antics i els nous. La construcció existent, una bella ruïna, es conserva tal com és; esdevé el cor de la casa, un espai de intercanvi entre l’interior i l’exterior, un lloc central que vincula i connecta les terrasses retrobades.

Avui…avant