CASA CC

lliurat
2016
Habitatges / Projectes

programa / REHABILITACIO
lloc / CALELLA DE PALAFRUGELL
client / PRIVAT
superficie / 128m²

 

 

28

 

G_04_SN

 

26

 

 

08

 

 

G_06-1

 

 

27

 

 

materiaux_02

 

 

Aquesta casa d’estiueig, construïda als anys 70, es conforma en tres nivells a través dels quals es relaciona diferentment amb la forta topografia del Cap Roig: A través de passarel.la en el primer, a través de pati en el segon i a través de semi-soterrani en el tercer. La proposta reformula les relacions entre la casa i les diferents plataformes que ofereix el pendent, repensant els espais interiors de la casa i el seu paisatge exterior a través de relacions creuades, vistes passants i pous de llum. Dues grans obertures en el primer nivell permetran casar paisatge llunyà i proper a través d’un gran espai de vida  exterior des de l’interior.

 

 

Abans…avant