CASA GV

lliurat
2009
Habitatges / Projectes

programa / HABITATGE UNIFAMILIAR
lloc / VILASSAR DE MAR
client / PRIVAT
superficie / 120m²

 

 

16

 

 

G_04_SN

 

 

05

 

 

G_05

 

 

09

 

 

G_06

 

 

08

 

 

La casa està situada en una alineació de cases de cos en el centre urbà d’un poble mariner. La casa ve condicionada i definida per un emplaçament estret, profund i fosc, i per uns habitants amb cicles d’ocupació intermitents. Així, es planteja una casa que pivotarà sobre la idea de poder adaptar-se als cicles d’ocupació, podent tancar envers a l’exterior i podent obrir-se envers als espais urbans i privats adjacents de forma alterna. La relació entre els diferents espais interiors i el seu exterior permeten una disposició dels espais en continuïtat a través de relacions visuals, espaials i a través de la il.luminació natural. La façana principal reinterpreta les cases de cos expressant el seu caràcter atemporal.