POLYMEDIC

estudis
2018
Projectes

OFICINES
lloc / Esplugues de Llobregat
client / Polymedic SA
superfície / 600m²

Amb precisio i claredat, com en el treball d’un cirurgia, l’espai havia de projectar la nova imatge publica de l’empresa, alhora que havia de proposar una manera diferent de treballar i conviure. Amb tres programes completament diferents però alhora intrínsecament complementaris, amb la voluntat d’estar junts però separats, de sentir-se però d’aillar-se, la proposta s’articula a traves d’un nou paisatge vertical que ordena i equilibra un local industrial on la gran alçada era el seu principal valor. Aixi, uns pòrtics estrictes i una corba seductora inviten a l’usuari a visitar i experimentar un espai que ens proposa d’abstreure’ns de l’exterior i submergir-nos en un mon on treball, aprenentatge i experiencia es mesclen i s’alimenten.